Content Creatie

Content creatie. Van tekst tot beeld

Content is key. Een uitspraak van niemand minder dan Bill Gates. Goed vindbaar worden met jouw website en ook blijven, hangt samen met goede en sterke content. Zowel on-page als off-page. Contentmarketing is een arbeidsintensief proces waarbij leads worden gegeneerd en contacten worden onderhouden doormiddel van unieke content welke aansluit bij jouw identiteit. Content creatie is een breed begrip, en Marketing Moose kan jou hiermee helpen. Van webteksten tot blogs en van social media tot grafisch design. Samen met jou bedenken wij een passende strategie en zetten wij indien wenselijk een content kalender voor het komende jaar voor je op.

Schrijven van blogs

Bij zoekmachine adverteren (SEA) draait het natuurlijk allemaal om de conversies. Het team van Marketing Moose zorgt ervoor dat jouw advertenties de juiste bezoekers naar je websites of webshop haalt. Door gebruik te maken van remarketing kunnen wij eerdere bezoekers nogmaals aanspreken om voor jou te kiezen. Effectief en doelgericht bijsturen op basis van keiharde en meetbare feiten is waar wij goed in zijn.

Landingpagina's

Hoe kan je nou precies meten of jouw marketing methode werkt of hoe ik krijg ik mijn bezoeker op de juiste plek binnen? Dat kan doormiddel van een landingspagina. Een landingspagina wordt vaak gebruikt om jouw bezoeker door een zogenoemde marketing funnel heen te leiden. Het team van Marketing Moose staat klaar om voor jou een perfecte on-page en off-page landingspagina te realiseren

Content is King!

Waarom Marketing Moose?

R

Korte lijntjes, met één aanspreekpunt

R

Meetbare resultaten

R

Beleiding van strategie naar design en (re)marketing.

Hoe kunnen wij contact met je opnemen?

Onze andere familieleden