SEO & Linkbuilding

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie oftewel SEO is het optimaliseren van jouw website op basis van de richtlijnen van de zoekmachines. Door SEO en linkbuilding toe te passen op jouw website zal je hoger gaan scoren in de “niet betaalde” rankings van de zoekmachines. Bij zoekmachine optimalisatie zijn zowel copywriting (inhoud), technische kennis (website optimalisatie) en de (link) structuur belangrijk. Een samenhang van deze elementen zorgt voor een perfecte score en dus meer conversie. Marketing Moose bepaald samen met jou een passende strategie, doet onderzoek en gaat doelgericht aan de slag.

Website optimalisatie

Goede zoekmachine optimalisatie start met een goed functionerende en snelle website. Het gaat hier meestal om dingen die jouw bezoeker niet ziet maar Google wel. Het team van Marketing Moose zorgt ervoor dat jouw website structuur, design, koppen en de techniek achter jouw website tip top in orde is. Iets waar de zoekmachines dezer dagen veel waarde aan hechten.

Content Creatie

Naast copywriting is het ook belangrijk dat jouw doelgroep wordt voorzien van ontwikkelingen binnen de organisatie doormiddel van goede content. Of het nu gaat om informatie verstrekking of om lead generatie, content creatie begint een steeds belangrijker marketing middel te worden. Het team van Marketing Moose kan helpen bij het creëren van content. Denk hierbij aan het schrijven van blogs en nieuwsbrieven of het beheren van jouw social platformen.

Overige diensten

Samen met jou naar een hoge positie in Google

Waarom Marketing Moose?

R

Korte lijntjes, met één aanspreekpunt

R

Ondersteuning van A-Z

R

One big family (L) één partij voor alle online zaken

Hoe kunnen wij contact met je opnemen?

Onze andere familieleden