Zoekmachine Adverteren

SEA – Zoekmachine Adverteren

Zoekmachine adverteren in de volksmond ook wel SEA (Search Engine Advertising) genoemd, is een effectieve online marketingmethode waarbij je snel resultaten kunt behalen. Snel en resultaat, klinkt als muziek in de oren natuurlijk en dat is het ook. Via SEA kan je zelf bepalen wanneer je adverteert, hoe je dit doet, met welk budget maar bovenal belangrijk voor wie je adverteert. Het team van Marketing Moose bepaalt samen met jou een strategie die samen met een zoekwoordenanalyse aan de grondslag ligt voor jouw online succes.

Conversie

Bij zoekmachine adverteren (SEA) draait het natuurlijk allemaal om de conversies. Het team van Marketing Moose zorgt ervoor dat jouw advertenties de juiste bezoekers naar je websites of webshop haalt. Door gebruik te maken van remarketing kunnen wij eerdere bezoekers nogmaals aanspreken om voor jou te kiezen. Effectief en doelgericht bijsturen op basis van keiharde en meetbare feiten is waar wij goed in zijn.

Google Shopping

Iedereen kent de shopping pagina van Google wel, maar hoe kom je hier nou tussen? Google Shopping is een onderdeel van het zoekmachine adverteren maar werkt net even anders. Het is van belang dat jouw website is geoptimaliseerd voor Google Shopping zodat jouw producten gemakkelijk gevonden kunnen worden in de shopping module van de zoekmachine. Website geoptimaliseerd? Klaar om jouw producten te importeren in de feed van Google en deze te koppelen aan jouw advertentie account. Verkopen maar!

Altijd op het juiste moment, op de juiste plaats?

Waarom Marketing Moose?

R

Korte lijntjes, met één aanspreekpunt

R

Meetbare resultaten

R

Doelgroep targetting

Hoe kunnen wij contact met je opnemen?

Onze andere familieleden

tertyretyryey

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)