Social Media Marketing

Social Media Marketing

Social Media moet leuk zijn en blijven, dat is iets waar wij achter staan. De truc is om op het juiste moment aan de juiste bezoeker een advertentie te tonen waar deze naar op zoek is. Iets waar wij in uitblinken. Dit doen wij op diverse social kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn. Ieder bedrijf is uniek en de bijbehorende doelgroep dus ook. Een op maat gemaakte strategie staat aan de grondslag van succes en bepaalt welke kanalen wij voor jou gaan inzetten. Social Media marketing doen wij niet alleen. Wij worden bijgestaan door een team van grafische hoogvliegers en slicke ontwikkelaars.

Facebook Advertising

Meer bezoekers naar jouw websites, meer likes op je pagina of het genereren van meer online verkopen? Facebook Marketing kan daarbij een handig middel zijn. Facebook is een perfect medium om heel gericht jouw doelgroep te bereiken via demografische en geografische statistieken. Daarnaast zullen wij zorgen voor grafische hoogstandjes zodat jouw advertentie(s) niet onopgemerkt blijven.

LinkedIN Advertising

Richt jouw bedrijf zich puur op de zakelijke markt? Dan is LinkedIN het communicatie en marketingmiddel bij uitstek. Het benutten van demografische en geografische gegevens in combinatie met een grafisch hoogstandje binnen een zakelijke context zal je versteld doen staan van de resultaten. Inmiddels heeft LinkedIN binnen Nederland alleen al 5 miljoen actieve gebruikers

“Activate your fans, don't just collect them like baseball cards.”

Waarom Marketing Moose?

R

Korte lijntjes, met één aanspreekpunt

R

Meetbare resultaten

R

Beleiding van strategie naar design en (re)marketing.

Hoe kunnen wij contact met je opnemen?

Onze andere familieleden